© 2010 Географическая энциклопедия. Статьи обо всех странах мира флаги гербы фото... © 2010, Географическая энциклопедия. Статьи обо всех странах мира, флаги, гербы, фото,... Джамия в Битола ▲ Джамия в Битола ▲ Битола. Македония. Фото: wikimedia.org Скопье 11 апреля. Республика Македония ввела право... Битола. Македония. Фото: wikimedia.org Скопье, 11 апреля. Республика Македония ввела право... Словению представит Национальный театр (Нова Горица Словения) с масштабной постановкой... Словению представит Национальный театр (Нова Горица, Словения) с масштабной постановкой... СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола - Техничко Selected for Google Maps and Google Earth Show more Show less... СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола - Техничко Selected for Google Maps and Google Earth Show more Show less... Хмурое утро... Хмурое утро... Часовникова кула в Битола ▲ Часовникова кула в Битола ▲ Иск жителя македонского города Битола Зорана Киселошского к дикому бурому медведю который регулярно... Иск жителя македонского города Битола Зорана Киселошского к дикому бурому медведю, который регулярно... Категория: Евровидение 2007 Добавил: eurovision (11.05.07) Категория: Евровидение 2007 | Добавил: eurovision (11.05.07) Митрополията в Битола ▲ Митрополията в Битола ▲ Организационата структура подразбира 8 организациони единици-оддели: 1. Комплетирање на... Организационата структура подразбира 8 организациони единици-оддели: 1. Комплетирање на... Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и градоначалникот на општина Битола Владимир Талески... Министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и градоначалникот на општина Битола Владимир Талески... Битола 10.02.2006. Возложение цветов. Представители Министерства обороны РМ. Битола, 10.02.2006. Возложение цветов. Представители Министерства обороны РМ. Во втората половина од годинава се очекува да почнат градежни активности за обнова на железничката... Во втората половина од годинава се очекува да почнат градежни активности за обнова на железничката... Општините во Пелагонија ќе добијат топлификација. Станува   збор за проект вреден меѓу 70 и 80... Општините во Пелагонија ќе добијат топлификација. Станува   збор за проект вреден меѓу 70 и 80... Емблематика футбольних клубів Македонії Емблематика футбольних клубів Македонії Античния град Хераклея до Битола ▲ Античния град Хераклея до Битола ▲ Битола 10.02.2006. Возложение венков. Посол России А.Н.Асатур Битола, 10.02.2006. Возложение венков. Посол России А.Н.Асатур Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски кој денеска ја посети подрачната... Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски кој денеска ја посети подрачната... 04.03.2017 Неповторимая Рязань 04.03.2017 Неповторимая Рязань Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска и турскиот вицепремиер Емруллах Ишлер во... Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска и турскиот вицепремиер Емруллах Ишлер, во... Големо езеро /и едноименната хижа до вр.Пелистер/ над Битола ▲ Големо езеро /и едноименната хижа до вр.Пелистер/ над Битола ▲ Животниот век на најголемиот енергетски капацитет во Македонија РЕК Битола ќе се продолжи за 20-тина... Животниот век на најголемиот енергетски капацитет во Македонија РЕК Битола ќе се продолжи за 20-тина... На Факултетот за биотехнички науки во Битола денеска беше  промовирана и пуштија во употреба новата... На Факултетот за биотехнички науки во Битола денеска беше  промовирана и пуштија во употреба новата... Во Националната установа Музеј на Албанската азбука во Битола денеска во присуство на... Во Националната установа Музеј на Албанската азбука во Битола денеска во присуство на... Министерот за образование и наука Панче Кралев денеска во Битола најави изградба на седум... Министерот за образование и наука Панче Кралев денеска во Битола најави изградба на седум... город Охрид вид с Охридского озера Р ванула я туда в марте-месяце ощутив срочную необходимость в... город Охрид, вид с Охридского озера Р ванула я туда в марте-месяце, ощутив срочную необходимость в... Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски денеска во Битола ја отвори... Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски денеска во Битола ја отвори... Слични содржини: Слични содржини: Телевизија Телевизија
Следующая »
Расширенный поиск