Министерката за култура Елизабета Каческа-Милевска денеска во Гостивар ја промовираше реставрираната... Министерката за култура Елизабета Каческа-Милевска денеска во Гостивар ја промовираше реставрираната... На Миџор (2.165 м.) Заедно со пријателите од Бор и Зајечар од Србија Борко и Селена тргнавме во... На Миџор (2.165 м.) Заедно со пријателите од Бор и Зајечар од Србија, Борко и Селена, тргнавме во... Храм „Свети Сава“ – Белград Во текот на ноќта ја поминавме Унгарија рамна како тепсија. Возачот... Храм „Свети Сава“ – Белград Во текот на ноќта ја поминавме Унгарија, рамна како тепсија. Возачот... Во текот на овие денови младите од различнен мултиетнички состав можеа да се дружат и да разменат... Во текот на овие денови младите од различнен мултиетнички состав можеа да се дружат и да разменат... 1 из 24 Турция Антакья. Сирийцы живут в в лагере беженцев вблизи сирийской границы. Международный... 1 из 24 Турция, Антакья. Сирийцы живут в в лагере беженцев вблизи сирийской границы. Международный... на пат кон Горно Јеловце на пат кон Горно Јеловце Претседателот на Владата Никола Груевски денеска изрази жалење за случајот со двојното убиство во... Претседателот на Владата Никола Груевски денеска изрази жалење за случајот со двојното убиство во... Планинари од цел Балкан Целта на акцијата беше со лагодна прошетка по облежана стаза да стигнеме до... Планинари од цел Балкан Целта на акцијата беше со лагодна прошетка по облежана стаза да стигнеме до... Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... Add place (company shop etc.) to this building Nearby cities: Skopje; Prizren; Ferizaj / Uroševac... Add place (company, shop, etc.) to this building Nearby cities: Skopje; Prizren; Ferizaj / Uroševac... Минатата ноќ во манастирот Бигорски беше отслужено сеноќно празнично бдение во чест на Светото... Минатата ноќ во манастирот Бигорски беше отслужено сеноќно празнично бдение во чест на Светото... - Наскоро очекуваме да започне изградбата на новиот Кривичен суд во Скопје со површина од 8.200... - Наскоро очекуваме да започне изградбата на новиот Кривичен суд во Скопје со површина од 8.200... Кратка статистика за експедицијата: 12 .000 фотографии од сите планинари. 4.700 поминати километри... Кратка статистика за експедицијата: 12 .000 фотографии од сите планинари. 4.700 поминати километри... English мапа на сајтот English мапа на сајтот Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... При посетата министерот Маневски се сретн а   со претседателите на основните судови од... При посетата, министерот Маневски се сретн а   со претседателите на основните судови од... По сериозните забелешки од Европската комисија како што додаде тој со новиот буџет ќе се поправи... По сериозните забелешки од Европската комисија, како што додаде тој, со новиот буџет ќе се поправи... English мапа на сајтот English мапа на сајтот BN - Brvenica (Брвеница) ET - Tetovo (Тетово) GT - Gostivar (Гостивар) JG - Jegunovce (Јегуновце) MR... BN - Brvenica (Брвеница) ET - Tetovo (Тетово) GT - Gostivar (Гостивар) JG - Jegunovce (Јегуновце) MR... English мапа на сајтот English мапа на сајтот Продължихме по магистралата. Подминахме Тетово и малко след Гостивар видяхме приятен ресторант край... Продължихме по магистралата. Подминахме Тетово и малко след Гостивар видяхме приятен ресторант край...
Расширенный поиск