Министерката за култура Елизабета Каческа-Милевска денеска во Гостивар ја промовираше реставрираната... Министерката за култура Елизабета Каческа-Милевска денеска во Гостивар ја промовираше реставрираната... Продажен Центар Неготино Во Неготино на улица Маршал Тито бр 45 отсега можност за набавка на... Продажен Центар Неготино Во Неготино на улица Маршал Тито бр 45, отсега можност за набавка на... © снимка: МКД Близо до село Лакавица пътят е блокиран от свлачище и паднали дървета. Заради... © снимка: МКД Близо до село Лакавица пътят е блокиран от свлачище и паднали дървета. Заради... Претседателот на Владата Никола Груевски денеска изрази жалење за случајот со двојното убиство во... Претседателот на Владата Никола Груевски денеска изрази жалење за случајот со двојното убиство во... На Миџор (2.165 м.) Заедно со пријателите од Бор и Зајечар од Србија Борко и Селена тргнавме во... На Миџор (2.165 м.) Заедно со пријателите од Бор и Зајечар од Србија, Борко и Селена, тргнавме во... Храм „Свети Сава“ – Белград Во текот на ноќта ја поминавме Унгарија рамна како тепсија. Возачот... Храм „Свети Сава“ – Белград Во текот на ноќта ја поминавме Унгарија, рамна како тепсија. Возачот... Во текот на овие денови младите од различнен мултиетнички состав можеа да се дружат и да разменат... Во текот на овие денови младите од различнен мултиетнички состав можеа да се дружат и да разменат... 1 из 24 Турция Антакья. Сирийцы живут в в лагере беженцев вблизи сирийской границы. Международный... 1 из 24 Турция, Антакья. Сирийцы живут в в лагере беженцев вблизи сирийской границы. Международный... Гостивар 10 јуни 2015 (МИА) - Во село Дебреше Гостиварско денеска ќе почне изградбатa на фекална... Гостивар, 10 јуни 2015 (МИА) - Во село Дебреше, Гостиварско, денеска ќе почне изградбатa на фекална... на пат кон Горно Јеловце на пат кон Горно Јеловце Планинари од цел Балкан Целта на акцијата беше со лагодна прошетка по облежана стаза да стигнеме до... Планинари од цел Балкан Целта на акцијата беше со лагодна прошетка по облежана стаза да стигнеме до... Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... Add place (company shop etc.) to this building Nearby cities: Skopje; Prizren; Ferizaj / Uroševac... Add place (company, shop, etc.) to this building Nearby cities: Skopje; Prizren; Ferizaj / Uroševac... Минатата ноќ во манастирот Бигорски беше отслужено сеноќно празнично бдение во чест на Светото... Минатата ноќ во манастирот Бигорски беше отслужено сеноќно празнично бдение во чест на Светото... - Наскоро очекуваме да започне изградбата на новиот Кривичен суд во Скопје со површина од 8.200... - Наскоро очекуваме да започне изградбата на новиот Кривичен суд во Скопје со површина од 8.200... Зоран Заев за удавеното момиче в Гостивар: Трябва да заловим кучетата стават все повече Зоран Заев за удавеното момиче в Гостивар: Трябва да заловим кучетата, стават все повече Кратка статистика за експедицијата: 12 .000 фотографии од сите планинари. 4.700 поминати километри... Кратка статистика за експедицијата: 12 .000 фотографии од сите планинари. 4.700 поминати километри... English мапа на сајтот English мапа на сајтот Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... Министерот за правда Михајло Маневски одоговарајќи на новинарско прашање за уставните измени со кои... При посетата министерот Маневски се сретн а   со претседателите на основните судови од... При посетата, министерот Маневски се сретн а   со претседателите на основните судови од... MKД (Македония): В Гостивар издирват момичето което падна във Вардар MKД (Македония): В Гостивар издирват момичето, което падна във Вардар По сериозните забелешки од Европската комисија како што додаде тој со новиот буџет ќе се поправи... По сериозните забелешки од Европската комисија, како што додаде тој, со новиот буџет ќе се поправи... Picture: AFP Jerusalem. Prime Minister Benjamin Netanyahu and his main challenger Benny Gantz both... Picture: AFP Jerusalem. Prime Minister Benjamin Netanyahu and his main challenger Benny Gantz both... English мапа на сајтот English мапа на сајтот BN - Brvenica (Брвеница) ET - Tetovo (Тетово) GT - Gostivar (Гостивар) JG - Jegunovce (Јегуновце) MR... BN - Brvenica (Брвеница) ET - Tetovo (Тетово) GT - Gostivar (Гостивар) JG - Jegunovce (Јегуновце) MR... English мапа на сајтот English мапа на сајтот
Следующая »
Расширенный поиск